On Site Pakket – Meer Verkoopsucces Met Jouw Team

Wellicht ben jij een salesmanager, commercieel directeur of eigenaar die leiding geeft aan een verkoopteam en vraag je mij: “Geef je ook in-company training?”

Het antwoord daarop luidt: Jazeker, als die training deel uitmaakt van mijn On Site pakket. Dat betekent dat ik dan op locatie betrokken ben bij het gehele verkoopproces, bij de marketing en bij het coachen van de verkopers. Alleen dan kan ik een bijdrage leveren aan de resultaten. Daar wil ik dan ook op afgerekend worden: No Cure, Less Pay.

Vanuit mijn bedrijf ‘Growdiction.nl’ investeren wij in de groei van bedrijven, zodat zij weer door hun glazen omzetplafond heen breken. Door een slimme planning heb ik regelmatig tijd over om verkoop- en/of marketingteams te helpen met het ontwikkelen van nieuwe strategieën. Die gaan we dan samen met de directie en het salesmanagement implementeren. Mijn rol is daarin heel hands-on en on site.

De No Cure, Less Pay aanpak werkt als volgt:
Stel je doet nu € 200.000,- per maand aan (geschreven) omzet. Dat wordt onze ‘drempel’. Die omzet bereik je nu al zonder mijn hulp. Blijven we in een bepaalde maand op die omzet, dan betaal je die maand 70% van de pakket-prijs. Zodra de omzet boven de drempel uit komt, betaal je 100% van de pakketprijs plus een additionele bonus over de omzet die boven de drempel uitkomt. Op deze manier investeer ik dus ook in de groei van jouw bedrijf, want er is nu ook mij veel aan gelegen om de omzet te laten groeien.

Eigenlijk komt het hier op neer: Als jij denkt dat ik van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw bedrijf, dan betrekt je me bij het gehele proces. Voor een periode van minimaal 6 maanden. Als je meent geen actieve ondersteuning nodig te hebben dan kies je gewoon een van de andere pakketten. Makkelijk toch?

X

Paswoord vergeten?

Word lid