Online cursussen:

De Masterclasses die je elders op verkoopsucces.nl vindt, zijn een reeks van video’s die zijn samengesteld uit de online cursus IEDEREEN KAN (nog meer) VERKOPEN. Het komt nu eenmaal voor dat je je uitsluitend in één onderwerp wilt verdiepen. Voor hen die de complete cursus willen volgen zijn er verschillende pakketten beschikbaar:

Uiteindelijk bepaal jij zelf in welke mate je behoefte hebt aan ondersteuning. Om daar aan tegemoet te komen, hebben we een aantal pakketten samengesteld zodat jij zelf kunt bepalen in hoeverre wij jou kunnen helpen om meer verkoopsucces te behalen. Hier vind je de investeringen op een rijtje.

Geef jij leiding aan een team van verkopers en wil je ons videomateriaal gebruiken voor de coaching van jouw team? Kies dan voor het Online Pakket en bestel voor jezelf en iedere medewerker een eigen licentie (je kunt namelijk niet met meerderen tegelijkertijd op 1 licentie inloggen).vergelijk de pakketten

24/7 toegang tot
online cursusmateriaal

Online abonnement 
365 dagen

Huiswerk op basis
van de video's

Stel je vragen per email 

Uitgebreide telefonische intake + 5 vooraf

ingeplande telefonische contactmomenten van 30 minuten met Henk-Jan

(Vrijwel…) Onbeperkt contact met Henk-Jan via email, telefoon en WhatsApp zodat we zeker weten dat jij je eigen unieke verhaal ontwikkelt.

3 uur 1:1 coaching

met Henk-Jan

On site begeleiding en coaching door Henk-Jan, prijs per maand excl succesfee (zie Lees Verder)

Pakket ONline

997,-

365 dagen 24/7 toegang

eEnmalige investering


Pakket Online Plus

 € 1.497,-


365 dagen 24/7 toegang

eenmalige investering

Pakket Online Persoonlijk

€ 2.997,- (pp)


365 DAGEN 24/7 TOEGANG

eenmalige investering

Pakket on Site

€ 4.997,-investering per maand

exclusief succesfee

Een dansende grafiek. “Heeel bijzonder.” Ik heb ‘m nog even laten staan, en als je interesse hebt om je op te geven voor een van bovenstaande cursussen, stuur dan even een email met je gegevens naar support @ verkoopsucces.nl. Dan neem ik (per email) contact met je op.

X

Paswoord vergeten?

Word lid