Weet jij dat? Waarom verliest de ene verkoper bijna elke order, en scoort een collega, order na order?


Op een bepaald moment in mijn carrière gaf ik leiding aan 21 verkopers in de buitendienst en 9 verkopers in de binnendienst. Omdat de roep om meer omzet groter werd vroeg ik me af: “Waarom mist de ene verkoper bijna alle orders, en scoort een ander order na order?“.
Omdat ik het antwoord daarop niet kon bedenken, besloot ik om dat uit te gaan zoeken.

Anno 2020 zijn we bijna duizend verkoopgesprek-analyses verder, en denk ik het antwoord op die vraag gevonden te hebben. Misschien vind jij het interessant om er iets van te horen.

De uitkomsten van mijn analyses deel ik met de mkb-bedrijven die ik help om door hun omzetplafond te breken. Om een tipje van de sluier op te lichten vind je hieronder een aantal van de meer dan 90 video’s die ik daaromheen heb gemaakt.

Aangenaam, ik ben


X

Paswoord vergeten?

Word lid